TOIMITUSEHDOT

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan Kuosiverstaan verkkokaupan kautta. Tilataksesi sinun tulee olla täysi-ikäinen. Tilaamisen yhteydessä voit rekisteröityä kauppaan, jolloin asiointisi on jatkossa helpompaa ja nopeampaa. Rekisteröityneenä asiakkaana voit mm. seurata tilauksesi käsittelyä oman tilisi kautta. Rekisteröityminen ei ole pakollista.

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksessa näkyy tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilaamasi tuotteet. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

MAKSUTAVAT

  • Verkkopankit: Voit maksaa tilauksesi kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla.
  • Luottokorttimaksut: Voit maksaa tilauksesi Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard- korteilla. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Lisätietoja osoitteessa www.paytrail.com.
  • PayPal: Voit maksaa tilauksesi PayPal-maksujenvälitysjärjestelmän avulla. PayPal toimii nykyisin lähes kaikkien pankkien maksukorteilla. Sujuvaan käyttöön tarvitset verkkopankkitunnukset sekä jonkin maksukortin kuten Visa Electronin, pankkikortin tai luottokortin (Visa tai Mastercard). Lisätietoja PayPal-palvelun käyttöönotosta osoitteessa www.paypal.com sekä ohjeet suomeksi osoitteessa www.rahantakoja.fi.                    
  • Collector laskutus- ja osamaksupalvelu: Laskulla saat korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Lasku erääntyy joka kuukauden viimeinen päivä. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu. Vuosikorko on 19,2 %. Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Paytrail Oyj:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle.  Lisätietoja osoitteessa www.paytrail.com.
  • Käteismaksu: Jos noudat tilauksesi suoraan Kuosiverstaalta, voit maksaa ostoksesi paikan päällä käteisellä tai kortilla. Tällöin valitse verkkokaupassa toimitustavaksi Nouto.
  • Ennakkolasku: Yritysasiakkaat voivat pyytää ennakkolaskun sähköpostilla osoitteesta info@kuosiverstas.fi. Yritysasiakkaiden toimituskulut määräytyvät lähetyskohtaisesti.

TOIMITUS

Pyrimme palvelemaan sinua aina mahdollisimman nopeasti ja joustavasti. Tilaamasi tuotteet lähetetään kolmen arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Kuosiverstaan etusivun "Ajankohtaista"-osassa. Mahdollisia alennuskoodeja voit käyttää yhden per tilaus. Alennuskoodeja ei voi hyödyntää jälkikäteen.

Toimitus Suomeen

Postipaketti 5,90€
Smart Post-paketti

6,90€

Matkahuollon Lähellä-paketti 8,90€
Nouto Kuosiverstaalta 0€
Yli 100€:n tilaukset toimitamme veloituksetta

 

Toimitus ulkomaille

  • Postitus muihin EU-maihin                                  20€

PALAUTUS

Tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikelpoisia. Määrämittaan leikatuilla, virheettömillä kankailla ei ole palautusoikeutta. Tilauksen palauttaminen on asiakkaalle maksullista.

Mikäli tuotteessa havaitaan jokin valmistusvirhe, tuote voidaan vaihtaa uuteen. Virheellisen tuotteen vaihto ja palautus on asiakkaalle maksutonta. Palautustilanteissa otathan aina ensin yhteyttä osoitteeseen info@kuosiverstas.fi.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • yhteystietosi
  • tilinumerosi
  • kopio Kuosiverstaan tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Kuosiverstas
Ahdintie 2
43800 Kivijärvi

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk:n kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, se on vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, ilmoitathan virheestä välittömästi  info@kuosiverstas.fi tai 040 632 8113.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin / matkahuoltoon.

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.Kuosiverstas käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Kuosiverstas sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

 

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Use your own text.