TAKKI TUULAMARIA

Kaava sisältää koot 32 - 52. Kaava on mitoitettu joustamattomalle (kaava soveltuu myös aavistuksen joustaville). Takki on kaavoitettu vuoritetuksi, mutta sen voi toki tehdä vuorittamattomanakin (esim softshell, tikkikangas tai joku muu paksumpi kangas). Kaava toimitetaan paperisena kaava-arkkina. Kaava-arkin mukana on suuntaa antavat ohjeet. Kaava vain yksityiskäyttöön, kiitos!

12,82 €
Määrä

Takkiin tarvitset kangasta (sekä päälli että vuori) kaksi kertaa takin pituus + 10% kutistumis- ja saumanvaroihin. Pitkään takkiin 2 x 110cm + 10% = 240cm ja lyhyeen 2 x 95cm + 10% = 210cm.
Lisäksi tarvitset vetoketjun 80cm (pitkään takkiin voit laittaa myös 90-95cm ketjun). Vetoketjutaskuihin tarvitset kaksi lyhyttä taskuketjua (koot 32-46 17cm, 48-52 18cm). Ohuisiin kankaisiin tarvitset myös tukikangasta alavarojen tukemiseen. Kehoitamme aina pesemään kaikki kankaat ennen leikkuuta kutistumisen vuoksi. Huomioithan, että menekit ovat arvioita ja varsinainen menekki määräytyy koon, mallin ja kankaan leveyden mukaan.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Use your own text.